ujuni.ahmed

Kaikki blogit puheenaiheesta Varhainen puuttuminen

Kuka suojelee suomalaista?

 

Voisin kirjoittaa vaikka siitä mitä Helsingin pitäisi tehdä, mitä palveluita varmistaa asukkailleen, satojen miljoonien eurojen ylijäämällään, mutta koska se koskee vain pääkaupunkilaisia, jätän asian pohtimisen heille. Ja siirryn sen sijaan asioihin, jotka koskevat koko Suomen kansaa, Hangosta Nuorgamiin. Otan muutamia kaikille meille tuttuja esimerkkejä suomalaisten elämästä.

Koulukiusaaminen on väkivaltaa, jonka kierre on katkaistava

Koulukiusaaminen on vakavassa muodossaan väkivaltaa, jolla on kauaskantoiset heijastukset henkilön koko elämänkulkuun. Eräs opettaja demonstroi koulukiusaamisen pitkäaikaisia vaikutuksia ottamalla esiin kaksi omenaa. Toisen omenan hän antoi luokkaan oppilaille, jotta he saisivat heitellä sitä ympäriinsä. Omena sai kolhuja, mutta ulkoa se näytti aivan samanlaiselta kuin aikaisemmin. Lopuksi opettaja halkaisi omenat. Toinen omena oli sisältä sileä ja toinen tummunut.

PAKKO VAI OIKEUS,VAIKO PAKOTETTU OIKEUS?

"Subjektiivinen päivähoito-oikeus auttaa yhden vanhemman perheitä jaksamaan ja voimaan paremmin" Subjektiivinen päivähoito-oikeus on vihonviimeinen keksintö,ja juuri pienperheiden kohdalta ajateltuna.Vauvan ja siitä eteenpäin 3 vuotiaaksi asti,on parasta aikaa,ja helpointa kotona oloon lapsen kanssa.Se helvetti alkaakin usein vasta sinne "pakkohoitoon" kun joutuu viemään.Vauvan ja pienen lapsen kanssa on aivan riittävästi tekemistä,asuipa maalla tai kaupungissa. Eri asia nämä uusavuttomat,ja hienohelmat ynm.joilla pitää olla siivoojat ja taludenhoitajat,turvalait

Teiniraskaus,syy vai seuraus

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/rovaniemen-teiniraskaudet-po...

 

Missä varhainen puuttuminen ja seksuaalikasvatus?Olisiko sillä vaikutusta kun kouluissa on harvennettu seksuaalivalistusta.. Varhainen puuttuminen rantautui elokuun alussa oikein urakalla kouluihin,asiantuntijoineen.THL ja opettajatkin on valjastettu tähän huoliliputuksien ynm.seurannan pariin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä