ujuni.ahmed

Kaikki blogit puheenaiheesta Kantasuomalaiset

Koodaako mamut kantasuomalaiset kortistoon?

Eri yhteyksissä on tullut esille kuinka turvapaikanhakijoista koulutetaan lyhyessä ajassa koodareita. Ainakin Helsingin kaupunki on tilannut koulutusta turvapaikanhakijoille.

 

Suomella ei ole varaa auttaa kaikkia!

Suomessa tehty KIKY, ollaan leikattu koulutuksesta, on leikattu vähä osaisilta ja on lisätty sairaiden menoja ja on lisätty menoja vanhuksille.

Suomalaiset on säästänyt ja samalla  tehty  jättipalkankorotuksia ja eläkkeitä valtionyhtiön johtajille. Rikkaiden veroja vähennetty samalla kun köyhien maksuja nostettu.

Tämäkö on sitä sitä arvopohjaa mikä hallituksella on?

Samaan aikaan on pidetty piikkiä auki maahantulijoille.

 

Suomalaiset itse ovat suurin turvallisuusuhka Suomessa

Ymmärrän hyvin Sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin näkemyksen siitä, että me suomalaiset itse olemme nykyisin suurin turvallisuusuhka Suomessa. "Ääri-islamistit yrittävät värvätä turvapaikan­hakijoita sekä syrjäytyneitä suomalaisia. " Nerg toteaa, ja on varmasti oikeassa.

Silloin kun ihmisellä on vakavia mielenterveyden ongelmia ja/tai hän on pahasti syrjäytynyt niin hän on varmasti helposti houkuteltavissa ääriliikkeen jäseneksi, kuten toimimaan mukana ääri-islamistisessa toiminnassa, tai äärioikeistossa, jopa väkivaltaisesti.

Raiskauksen uhrin oikeusturva? Onko sitä?

Eilinen tapaus laittoin vähän miettimään miten ja missä poliisi kuulustelee rikoksen uhria. 

En mene yksityiskohtiin, mutta hieman mietin poliisin ja myös lanssihenkilökunnan toimintaa.

Tämä tapahtui omassa kerrostalossani. 

Tulin koirien kanssa lenkiltä ja taas kerran oli poliisiauto rapun edessä ja samalla paikalle kurvasi lanssi.

Itse menin kotiini ja koska olen utelias mitä talossa tapahtuun menin parvekkeelle röökille.

Jonkun ajan kuluttua poliisi ja eräs asukas tuli ulos samoin kuin lanssi henkilöstö.

Kelan katastrofin syylliset on laitettava täyteen vastuuseen

  1. Kelalla oli 3 vuotta aikaa varautua toimeentulohakemusten tulvaan. Nyt olemme tilanteessa, jossa kantasuomalaiset mätänevät pitkissä ja koko ajan kasvavissa leipäjonoissa, kun samaan aikaan vastaanottokeskuksissa huolehditaan siitä, että turvapaikanhakijoille tarjotaan 5 ateriaa päivässä. Nyt on heti selvitettävä nopealla aikataululla, kuka henkilö on syyllinen toimeentulotukien myöhästymiseen. Onko Suomi niin munaton maa, että epäonnistuneita johtajia ei uskalleta laittaa vastuuseen?

Havaintoja keskipäivän lähijunassa!

Sovin tapaamisen isoveljeni kanssa Helsingin rautatieasemalle, meillä oli yhteisiä asioita setvittävänä. Veljeni käy iältään jo alun kahdeksaakymppiä, joten hän varoo autoilua muualla kuin tutuilla reiteillään. Niinpä ehdotin, että porhalletaan molemmat mukavilla lähijunilla pääkaupungin ytimeen.

Nousin junaan Kauniaisista, joka on lähin juna-asemani. Aurinko oli säästeliäs, varjossa oli viileää. Yökylmän kellastamat ja joidenkin puiden osalta raukean ruskeat puut viestivät kesähyvästejä.

Kömpelön älyn kansakunta

Suomi on kömpelön älykkyyden maa, jossa vähän jokainen osaa ajatella, miten maailman pitää muuttua, mutta vain hyvin harva ponnistelee riittävästi tehdäkseen itsestään paremman ihmisen.

Kuuntele mitä tahansa keskustelua missä päin Suomea tahansa ja voit huomata, että elämän ongelmat ovat lähes aina toisissa ihmisissä. Milloin ne ovat ahneissa työntekijöissä tai ahneissa omistajissa, milloin maahanmuuttajissa tai maahanmuuton vastustajissa ja toisinaan maanviljelijöissä tai maaseudusta vieraantuneissa kaupunkilaisissa.

Auttavatko katupartiot kaikkia väkivallan kohteeksi joutuvia?

Hennalan vastaanottokeskuksen johtajan mukaan kantasuomalaiset ryhmät ovat nähneet yksin tai kaksin liikkuneita turvapaikanhakijoita ja käyneet heidän kimppuunsa, kirjoittaa Hs 26.5.2016.

Nyt kun katupartiolaiset ovat tuoneet tykö toimintaansa, olisi mielenkiintoista tietää, auttaisivatko katupartiolaiset turvapaikanhakijoita kantasuomalaisten heihin kohdistamalta väkivallalta? 

Suomalaisia ei hyysätä, maahantulijoita kyllä!

Minä ja moni muu on kovasti ihmetellyt, että mistä sikisi itseään suvaitsevina ja muutoinkin hyvinä pitävien ihmisten into auttaa maahantulijoita lähes kaikin mahdollisin keinoin. Innokkaimmat menivät jopa Ruotsiin opastamaan Suomeen tuloa ja kertomaan mitä kaikkea hyvää täällä on heille tarjolla.

Sitä hyvää on tarjolla: asunto ja muut tykötarpeet sekä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Edes siivota ei tarvitse. Ja mikä myös tärkeää; he saavat yllin kyllin ymmärtäväistä päänsilitystä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä