ujuni.ahmed

Kaikki blogit puheenaiheesta Kölnin häiriköinti

Pakolaiskriisi – mutta sehän oli vain unta!

Sähkeet Uutiskomediashown käsikirjoittajana on tullut seurattua tiiviisti sekä uutisvirtaa että somekeskustelua kuluneen talven aikana. Päivittyvä uutisrevyy on haastava formaatti, jossa jokainen viikonkin vanha asia pitää poistaa esityksestä. Yksi asia on ilokseni pysynyt samana koko kauden: alkulaulun It's Raining Men teemana oleva yhteiskuntasopimus:

”Tulkaa apuun liitot,

kääntyy katseet EK:hon,

Sipilästä Soiniin,

hallitus on voimaton,

bonukset ja vapaat

kohta uhrata jo vois..

Raiskaukset ja suomalaisten miesten kaksinaismoralismi

Viime aikoina Kölnernachtin jälkimainingeissa monet naisasianaiset- ja organisaatiot ovat taas kunnostautuneet valkoisten miesten syyttämisessä ja pään pensaaseen työntämisellä patriarkaalisten kulttuurien edustajien teoilta. 


Tätä tehdään lyömällä pöytään  han -kortti (kyllähän suomalaisetkin miehetkin sitäjatätä) ja syyttämällä suomalaisia miehiä kaksinaismoralismista koska heidän suustaan ei ole aiemmin kuulltu  tuomioita asian tiimoilta. Tähän on minulla seuraavat vastaukset:

#Lääppijä ja #koelnhbf eli yhteisen ohipuhumisen taito

#Lääppijä-tagin levittäminen alkoi Helsingin poliisin lausunnosta, jossa Naisasialiiton mukaan todettiin "seksuaalisen häirinnän ja ulkona tapahtuvien raiskauksien" olevan uusi ilmiö, jonka takana ovat turvapaikanhakijat. Näin olen kyseisen tagin syntyhistorian ymmärtänyt. 

Tahrittu Tahrir

Hyvin järjestettyä naisten kähmintää, ahdistelua ja sekasorronhakuisuutta. Tuhansia miehiä läpi Euroopan saatiin masinoitua kiimaan ja rötöstelyvimmaan. Useat kiilaantuneet olivat jopa sanakirjan avulla opetelleet rivoja tekstejä naisten korviin kuiskuteltavaksi. Se tässä onkin kaikista ihmeellisintä, että miten ihmeessä tuhannet miehet ottavat muutama päivä ennen vuodenvaihdetta, eli jouluna tehtäväkseen tutkia sanakirjan avulla kiimaisia tekstejä, joita sieltä ei välttämättä edes löydy?

Uhreiksi valikoitiin tietysti ulkopuolisia siis kuka nyt kuormasta söisi?

Ihanaa monikulttuurisuutta vaiko kopelointikulttuuria?

Tämän vuoden puolella julkisuuteen on noussut muutama aihe ylitse muiden. Kaikki ne olivat ensin esillä somen puolella, ja vastaa kohun myötä ne ilmestyivät perinteisen median palstoille, eetteriin ja ruutuihin.

Yksi kohuista on Kölnin tapaus, jossa lähes tuhat pääosin maahanmuuttajataustaista ryösti ja kopeloi väkivaltaisesti satoja naisia. Ja ei vain Kölnissä, vaan myös monissa muissakin Saksan kaupungeissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä