ujuni.ahmed

Terroristi on terroristi uskonnosta tai taustasta riippumatta, Sebastian!

Valitettavasti iskujen tekijöiden yksi tavoitteista on onnistunut. Oli isku sitten missä tahansa, terroristit saavat meitä syyttelemään ja puolustamaan itseämme ja "omiamme" ymmärttämättä edes miltä tai keiltä puolustaudumme. "Oli vain ajasta kysymys"-päivitykset ovat alkaneet jo lisääntyy facessa ja onhan tästä jo puhuttu kuukausia "mitä jos"-tapahtumista.

Meidän pitää muisaa että Suomessa ei ole tapahtunut vielä mitään. Tälläisen aikana kun kriisit valmiiksi koettelee sekä Euroopassa että Suomessa, on äärimmäisen helppoa lähteä syyttelemään ja luoda lisää ongelmia. Tälläisinä aikoina olemme samalla puolella.

Syvät osaanottoni Pariisin uhreille, omaisille sekä loukaantuneille. Pariisin terroristi-iskut on hyökkäys meitä kaikkia kohtaan, ihmisyyttä sekä demokratiaa vastaan.

Yhtään vastakkainasettelematta minun on pakko myös esittää osaanottoni heille jotka tästä päivästä lähtien joutuvat terrorismin, rasismin ja kaikkien muiden syytöksien uhreiksi täällä Suomessa. Kiitos Tynkkysen (ps) ja monen muun jota antoivat kasvot tällä raukkamaiselle Pariisin iskuille, meidän kasvot. Se on sääli että olemme tilanteessa jossa viattomien kuolemat käännetään meillä päin voitoksi, poliittisesti.

 

Meidän pitää olla kiitollisia että emme ole nyt Ranska, ja samalla tukea,tuntea puhdasta myötätuntoa ja auttaa niitä jotka ei ole eilen olleet yhtä onnekkaita kuin me. Sen sijaan että keskitymme syyttelyyn.

 

Terroristi on terroristi, uskonnosta ja taustasta riippumatta!

 

 

-Ujuni Ahmed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Tynkkynen on raukkamaisesti sulkenut kommentointimahdollisuuden blogistaan. Hän siis toimii kuten terroristit - yksisuuntaisesti ja dialogista piittaamatta.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Kalevi taitaa nyt vain käydä omaa informaatiosotaansa omista motiiveistaan käsin.

Veikkaisinpa Sebastianin perusteluksi sulkea kommentointimahdollisuus ihan sitä samaa raukkamaisuutta, jolla julkisessa asemassa niin ikään oleva vaikkapa maikkari sulkee kommentointimahdollisuuden tietyntyyppisistä rikosuutisoinneistaan.

Eikä se omasta mielestäni ole edes raukkamaista.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Sen verran raukkamaista oli Tynkkysen toiminta, että blogi läksi täältä.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen Vastaus kommenttiin #9

Eipä ole ainoa blogi, joka täältä on lähtenyt. Monia on lähtenyt - varmaankin hyvin erilaisin perustein. Yhden syyskuun puolivälissä poistetun ja varsin erinomaisesti nykytilannetta ruotineen kirjoituksen onnistuin kaappaamaan talteen ennen poistoa; täytynee julkaista jossain ja jossakin välissä.

Tynkkysen tämänaamuisen toiminnan ja kirjoituksen raukkamaisuuden tasoa voi itse kukin arvioida täältä.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

En sympatisoi varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkystä ja hänen toimiaan, mutta kyllä näissä Pariisin terroriteoissa on kyse nimenomaan islamista, joka antaa motiivaation sekä uskon marttyyrikuoleman jälkeiseen paratiisiin. Näitä islamistien terroritekoja on vaikea torjua, kun tekijät eivät edes pyri selviytymään hengessä. Sen sijaan esimerkiksi äärivasemmistolaisen RAF:n, ns. Baader-Meinhof, terroristit aina suunnittelivat selviytyvänsä hengissä. He myös iskivät merkittäviin taloudellisiin kohteisiin ja päättäjiin.

Al-Qaida tai ISIL ei ole RAF, eikä RAF ole Al-Qaida tai ISIL. Se riippuu uskonnosta ja taustasta.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Oman aivokapasiteetin riittämättömyys pistää aina välillä vihaksi ja sitä tuntee itsensä hyvin avuttomaksi. Tarvii siis ihan kysyä tarkennuksia..eli jos joku hieman valaisisi miten ST tähän terroritekoon liittyy ja kenties vielä lisäksi mihin blogiin nyt ei saa kommentoida, kun kovasti tahtoo`(ollaan nyt siis Usarissa)?

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Tynkkysen blogi on kommenttini kirjoittamisen jälkeen kadonnut täältä.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Ylläpito on poistanut mainitun kirjoituksen palvelustaan siksi, että siinä ei noudatettu Uuden Suomen keskusteluohjeita.

Uuden Suomen keskusteluohjeet: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #5

Sallitaanko nyt kysymys Ujunille kuinka hän näkee Tuiran kirvessurmat, oliko ne rasistisia, vai mielenhäriössä tehtyjä ?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

K.K;"Tynkkysen blogi on kommenttini kirjoittamisen jälkeen kadonnut täältä."

Kun olisi jossain..esim. alkuperäisessä kirjoituksessa linkitetty siihen, tahi sitten näissä kommenteissa, niin tältäkin ihmettelyltä ja idiootiksi julistautumiselta olisi vältytty.

Terveisin muumipeikko

PS luin tuon Tynkkysen kirjoituksen ja minusta aivan asiallinen. Sitä vastoin tässä kirjoituksessa ei mielestäni ole päätä häntää. Syyllistäminen kyllä sallitaan, kunhan se kohdistuu oikeaan henkilöön/puolueeseen.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Ei kuitenkaan ummisteta silmiä siltä tosiasialta, että näitä verisiä terroritekoja, 200 tytön sieppaamisia (Nigeria) jne. toteutetaan eniten siitä uskonnollis-kulttuurisestä piiristä tulevien edustajien toimesta, jolta Euroopan valistusajan kaltainen säädyllistyminen hc-uskonnosta kohden maallistuneempaa versiota on pitkälti vielä läpi käymättä.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Kaikki islamistit eivät ole terroristeja mutta 99% terroristeista on islamistejä.

Käyttäjän HeikkiTunkkari kuva
Heikki Tunkkari

Pahin uskontotaustainen terroriteko Euroopassa minun elinaikanani lienee ollut Srebrenica: siinä kristillistaustaiset tappoivat järjestelmällisesti 8 000 muslimimiestä.
Ja toiseksi pahin Pohjois-Irlanti, 3 600 kuollutta terrori-iskuissa. Ihan kristittyjen kesken.

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Suuri osa muslimimiehistä kuoli taisteluissa paetessaan Srebrenicasta Tuzlaan ym pelätessään joutuvansa serbijoukkojen kiinniottamiksi johtuen muslimien aiemmin siviiliväestöön kohdistunutta terroria. Tapaus oli myös osa muslimien pr-kampanjaa USAssa ja Washingtonissa lukua 8000 pidettiin ennelta kynnyskysymyksenä pommitusten aloittamiseksi serbejä vastaan.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #22

Srebrenican tapahtumat olivat ensimmäinen kansanmurha Euroopan maaperällä Toisen maailmansodan jälkeen. Minusta on varsin mautonta selitellä asioita uhrien syyksi, vaikka toki on totta, että määrällisesti natseista jäädään pahasti jälkeen.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Marit Toivanen

Onneksi sain luettua sen toisaalla ja minusta ST kirjoitti asiallisesti ja asiaa, toisin kuin tämä kirjoittaja, joka aloitti heti SYYTTELYN.
Saman josta itse kirjoitti....on muuten kulttuurillinen ominaisuus, siksi paljon tai vähän, mutta riittävästi tutustunut olen em.
Kaikki on muiden syytä, ei minun ja anteeksipyyntö on sana, tyyli vaikka korjausta ei tapahtuiskaan, oma tavoite pyhittää keinot.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minä en avannut sitä koska otsikko toisti ja vahvisti terroristien agendaa. Otsikot toki voivat olla huomiota herättäviä mutta ottaen huomioon ajankohdan on hullua liittyä terroristien viestiin. Nythän meidän on hyvä jatkaa konserteissa käymistä, rauhallista elämää ja jatkuvuuden puolustusta. Surulla ei ilakoida!
Ihan otsikon perusteella on hyvä että blogi poistettiin.

Käyttäjän MattiPirkola kuva
Matti Pirkola

Terroristi on terroristi ja ikävä kyllä lähes aina edustaa islamia.Breivik oli yksittäistapaus.
Tynkkysen teksti oli täyttä asiaa, mutta sananvapaus on meillä muisto vain. Jokainen voi todeta asian Tynkkysen blogista, johon Huuskon sensuuri ei yllä.

Käyttäjän HeikkiTunkkari kuva
Heikki Tunkkari

Toistan sinullekin:
Pahin uskontotaustainen terroriteko Euroopassa minun elinaikanani lienee ollut Srebrenica: siinä kristillistaustaiset tappoivat järjestelmällisesti 8 000 muslimimiestä.
Ja toiseksi pahin Pohjois-Irlanti, 3 600 kuollutta terrori-iskuissa. Ihan kristittyjen kesken.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Onko islamissa jotakin vikaa? En tiedä ainoatakaan muslimivaltiota, jossa vallitsisi jonkilainen oikeudenmukainen tasa-arvo. Diktatuureja, kunigasvaltaa, uskonopineiden yksivaltiutta, sortoa ja jatkuvaa sotaa. Näistä kyllä syytetään yleensä länsimaita. Niilläkin varmaan asioiden kanssa jotain tekemistä. Mutta voisi olla myös peiliin katsomisen paikka.

Ihmiset ovat olleet lähdössä pois näistä maista jo,vuosikymmenien ajan. Vauhti vain kiihtyy.

Sari Haapala

Näinhän se on. Maailman islamilaisimmat valtiot ovat niitä, joissa on vähän tai ei muslimeita ollenkaan ainakin sillä perusteella miten islamia aina iskujen jälkeen puolustellaan. Nähtävästi muiden uskontojen kannattajat edustavat sitä "oikeaa islamia" ja muslimit jotain ihan muuta.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Diktatuureja on ollut Euroopassakin, joten onko kristinuskossakin siis vikaa?

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

On. Kuten kaikissa höpöpö uskonnoissa. Terveisin jp

Juha Kuittinen Vastaus kommenttiin #19

Ei uskonnoissa vikaa ole- Se on ihmisissä, jotka sitä uskontoa kukin tavoillaan toteuttavat ja hakevat oikeutuksia teoilleen- En minäkään aina toimi Pyhässä Hengessä.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #25

Mikä näistä on se oikea uskonto? Kaikki ne ovat omasta mielestään ja vaativat ihmisiä käyttäytymään uskonnon mukaan. Jos on vain yksi oikea usko, kaikki muut ovat väärässä. Onko mitään jumalaa olemassa. Jos ei ole uskontojen pakottavat määräykset ovat vain ihmisten vallanhimon täyttämistä toisia ihmisiä kohtaan.

Juha Kuittinen Vastaus kommenttiin #26

Jokaisella on oikeus uskoa tai olla uskomatta. Mielestäni Jumala on olemassa ja myös Jumalan Poika Jeesus Kristus ja kun uskoo ei uskoa koe pakottavana.

Pakko ei ole kuin kuin kuolla.

Heli Hämäläinen

Tähän kirjoitukseesi ei ole lisättävää. Liberté, égalité, fraternité

Juha Kuittinen

"Meidän tulee pohtia, voimmeko myydä turvallisuutemme vapaan liikkuvuuden alttarille. Lisäksi on syytä miettiä, onko tarpeen lisätä Suomessa muslimiverkostojen tarkkailua niin, jotta voidaan varmistua, että radikalisoituminen huomataan tarpeeksi ajoissa. On vain ajan kysymys, milloin Suomessa nähdään ensimmäiset islamistien iskut." (Sebastian Tynkkynen)

http://sebastiantynkkynen.com/category/blogi/

Heli Hämäläinen

USA:n raamattuvyöhykkeellä saarnataan kuolemaa niin seksuaali- kuin sukupuolivähemmistöille. Kristilliset viharyhmät ovat ainakin allekirjoittaneella tukevasti tutkassa.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Hei, laitatko linkkejä näiden kristillisten viharyhmien sivustoille, joista kyseisen kaltaisia tekstejä ja puheita voi itse lukea?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #32

Joitakin linkkejä ohessa. Lisää löydät helposti hakukoneen avustuksella. Pääosa linkeistä on rightwing watch -sivustolle, mutta jatkolinkkien kautta löytyy lisää vahvistusta.

http://www.rightwingwatch.org/content/ted-cruz-ral...

http://www.rightwingwatch.org/content/cruz-huckabe...

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/12/...

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Blogin sisällöstä voi kuitenkin olla samaa mieltä.

Toimituksen poiminnat